Maj maj måne jag ska skjuta dig till Skåne!

Hela våren har bestått av jobb i stort sett varje dag. Jobbat både på macken och på dagis så har haft ett rätt OK schema. Dock är det jobbigt med 10dagar jobb i rad..Men vad att göra. Pengar behövs ju. Så att man har råd med att kunna roa sig lite både till sommaren och senare till hösten med skola. I sommar så händer det rätt så mycket ändå. I helgen så åker jag iväg till Umeå på Brännbollsyran och det ska bli skitkul! Ska hänga med Ingela och förhoppningsvis Jenny också!
På måndag ska jag agera hästskötare till Marre när hennes foderhäst ska kastreras. Blir spännande.
Nästa helg är det balen här i Storuman, men jag jobbar till 22 så blir nog nyktert. Får dock se hur bra jag lyckas med det ;) Efter det så drar jag ner till Louise i Blekinge för att hänga på Sweden Rock ! Det är jag också astaggad till! Kommer blir grymt!!
Sen så jobbar jag stumt till och med i början av augusti då jag drar till USA i typ 2 veckor för att hälsa på min värdfamilj i NY och sedan resa lite med Lisa ! Kommer blir kul det med! Efter det så kör förhoppningsvis jag igång med nån slags skola.. får inte veta förrän i juni och juli vart jag har tagit mig in. Så ids inte avslöja än vad och vart jag sökt ;) Hoppas jag tar mig in på allihopa fast då blir det beslutsångest deluxe samt att det nog inte är möjligt..;)

Annars flyter livet på bra. Händer inte alltför mycket spännande. Äter, tränar, sover, skiter och jobbar. As usual. Jag saknar mina värdbarn från USA och jag kommer nog krama ihjäl dom när jag får träffa dom!