Saturday

Jahapp kanske dags å visa att man lever ;) Har varit hos familjen 2dagar nu och det är så himla mycket jag ska lära mig! Bygga en relation med barnen och det går framåt! Förutom att pojken bet mig imorse så jag fick ett märke?! - riktiga vampyrtänder så jag kände mig lite utsatt som att han hatar mig för att jag är här, typ. Jobbigt men det blev bättre på eftermiddan då han faktiskt lyssnade och inte skrek efter mamma så fort jag sa nått;) Han flörtar säger föräldrarna så ja få nog lita på dom helt enkelt. 

Skulle kunna skriva huuuur mycket som helst så ska försöka förkorta lite.. Som sagt kom till New york i måndagsnatt och då var det raka vägen (ca 2h) till skolan längst ut på Long Island. Trött som en häst för klockan va ju typ 05.00 svensk tid och 23.00 NY time. Har inte riktigt ställt om än men jobbar påre. Iaf så hamnade jag i samma rum som två tyska tjejer och dom låg ju å sov när jag smög mig in och att bädda en säng i kolsvarta mörkret är inte det lättaste och sängarna gnekade uta faan. Men jag lyckades. Aja skola sedan på tisdag, onsdag och halva torsdag. Torsdagkväll var det en NYC tour så ja åkte med på den och fick se massa kända byggnader och b.la. vart Leonardo Dicaprio bor!!! Avslutades med en trip överst på Rockefeller Center typ 70våningar upp för lite utsikt över staden och sedan en promenad genom Time Square och sist Empire State building! Overkligt och tror fortfarande att jag inte fattat att det här existerar på riktigt och att jag är här!!! Fredagen innebar resa till familjen och när vi kom med bussen till stationen där familjen skulle hämta upp mig så ser jag mamman med barnen på en gång och dom hade gjort en skylt där det stod "Välkommen Josefin". Trodde jag skulle börja grina!! 

Har fått en iphone 5C som arbetstelefon och provkört den fruktansvärt stora bilen jag ska få äran att köra typ varje dag i helgen och imorgon är det birthday party hos en av kusinerna! + lite mer inskolning och första Grocery shoppingen ! Spännande! 

Glömde säga att jag har två 40cm madrasser i min säng så sover rätt så högt upp ;) 

Nu ska jag sova så man orkar med morgondagens bravader.