8 månader jao

Tjenamoss! Igår så firade jag 8månader i amerikatt! Tror att R kände av det så han var glad hela dagen. Händer inte ofta så det var mycket skönt med en dag som flöt på utan massa skrik å grin! 

Annars så var jag nådigt less på hostan jag haft i två veckor så for till doktorn i söndags, fick en inhalator å nå antibiotika. Vet ej "sjukdomens" namn men antar jag har nån infektion/inflammation i luftrören. Kul liv. Har aldrig varit så här mycket sjuk så tätt inpå varann någonsin tidigare i mitt liv. Är inget att rekommendera. Less ! ! ! Bara att hoppas att medicinen hjälper.. annars måste jag in och göra en bröströntgen. Vill inte ens veta vad det kan tänkas att kosta så undviker det helst för jag antar det är ganska så dyrt! Blä!

Idag var annars en mycket händelserik dag! R och jag hängde i bibblan hela morgon och sedan hade vi lunchdejt med en av hans polare, medan E hade skola. Sen hade E sin första ice-skating lesson och det gick skitbra för na förutom att R blev helt förstörd för han ville ju oxå åka skridskor såklart. Han skrek och grinade konstant i 30minuter. Kändes som jag fick 20 hjärnblödningar. haha! Inte lätt alltså. Så efteråt for vi till parken för att han skulle bli lite gladare. Då när jag kör dit så är det en bil framför mig, jag ser den ju men int så att jag bryr mig speciellt mycket, för bilar kör ju efter vägen lixom?. Iallafall så kommer en sväng och bilen fortsätter rakt fram upp in i plogkanten och ja ba shit! När jag kommer jämnsides så tittar jag in i bilen men den är tom!? WTF
Vafan sen såg jag spår av hur den åkt nära kanten tidigare så snö hade farit ut i vägen. Det var en lutande väg. Så bilen måste ha varit "parkerad" och sedan bara rullat iväg. Haha så stört. Jag trodde ju nån satt i och körde så brydde mig inte så mycket. Iallafall så kom polisen och jag blev vittne. Haha! Så stört! Det var ju bara tur att de inte kom någon mötande bil eller nått!


Sen berättade mamma att Norweigan ska strejka och de svenska flygbolagen ska sympatistrejka.. Den 4mars och dom ska ju komma hit den 10?! Tänk om dom inte kan komma.?! Bara att hålla tummarna att de inte blir nån strejk.. annars vet jag fan inte vad jag gör.. BLÄ!