Im not the only one

Helluuuu! Tänkte berätta lite av vad som har hänt sedan sist! Doug började renovera i källaren så att barnen ska få ett playroom. Han har slitit som ett djur. Extrem träningsvärk verkar han ha haft. Haha! Men det blir bra! Dom senaste dagarna har farfarn samt en annan snubbe varit här och hjälpt till. Bara målningen och golvet kvar. Sen äre bara å flytta ner allt! Tror det kommer bli helt färdigt nästa vecka pga Thanksgiving som är i veckan! Det är jättemycket som ska förberedas. Storhandlas, städa huset å laga massa mat. Jag har fått i uppgift att baka cornbread och chokladcupcakes tillsammans med barnen :) Hoppas det blir en bra thanksgiving bara, för nu äre Kates tur å vara sjuk. Samt att R är som en snorjärsch oxå. När han nyser har man snor överallt. Supermysigt kan jag lova. Jag är då äntligen fri från förkylning!!! Tränade hela förra veckan och även idag. Sjukt kul!:D I fredags hade jag PT-timme och han har blivit befordrad till ett gym i grannförorten - Mamaroneck. Och han är tydligen chefen där. Lite kul att just jag har högsta snubben som min PT. ;) har dock bara 2-3timmar kvar med honom. 

På fredagkväll så drog jag med 4andra aupairer å såg "Mockingjay" å den var grym! Lördag for ja å klippte mig å sen åkte ja in till city med Louise å Nick. Vi gick till svenska kyrkan på julbasaren:) skitmysigt! Asmånga svenskar var där. Drack glögg och sen for vi till den danska julbasarnen. Eftersom Nick är dansk! Åt en röd pølse och sen trava vi över BrooklynBridge i blåsten. Gick runt lite i downtown sen åt vi sushi och åkte sedan hem. Jobbade 2h efteråt. Såg på film med barnen och sen la ja dom isäng. Fruktansvärt ansträngande. Söndag dvs igår så tog jag sovmorgon, skypeade över 2h med min riktiga familj ;) pratade om allt mellan himmel och jord! Samt om deras resa hit i mars! Kommer bli så roligt när dom kommer. Saknar dom så mycket. Mamma gjorde det inte bättre genom att ha gjort en smörgåstårta som dom hade haft till middag. Maaah ge mig svensk föda!!! 
Sen på em så tog jag barnen till lekparken för att avlasta Kate lite så hon kunde städa upp i tvrummet å så. Justja innan jag for ut med barnen så sprang ja en sväng. Var sjukt länge sedan jag sprang:o det var ju det enda man gjorde hemma i Sverige. Fast nu går jag ju till gymmet istället. Bra med variation antar jag.

Imorgon blir en lååång dag. Inte taggad någonstans. Tänker starta den med en morgonprommis så man vaknar till liv. Hoppas ni får en bra vecka samt första advent! Kramisar! 
Kan ju bemästra pinnarna nu oxå! Score!