Höst i sinne!

Hej! Jorden anropar Josefin typ! Var ju ett tag sen jag skrev men sånt är livet ;)
Vad har jag sysslat med då? Njaa inte så mycket särskilt! Har jobbat i stort sett hela september - på macken och på röbroskolan i klassen med flyktingar/ensamkommande barn från andra länder. Det var en upplevelse och är glad att det är över.. haha det var ganska jobbigt! Trött i huvudet och sen så tar dom ju med sig kulturen dit dom kommer så hade ett antal konflikter med 3 st.. två elever och en utländsk lärare.. haha :s Jajajaja, sen så i veckan har jag varit SO-lärare i 6an-9an :)
Hängde i stugan i helgen med storm och en fjälltur :) Det snöade och jag bara njöt av livet!!! Vi såg 4 älgar där uppe! På relativt nära håll oxå!
 
Igår fyllde jag år och det var precis som en vanlig dag ! :) Jobbade, sprang uppför en lååång grusväg upp på ett berg med Älli och njöt lite till, sen vare tårta och bullar med mormor och co! Fick mig ett ex antal sockar till och annat smått och gott :) Kvällen avslutades med bonde söker fru och det blev en rätt så tidig kväll! :)
Idag har jag oxå jobbat ! Från 9-15 jobbade jag 4 h.. värt eller? Njaaa syns väl lite på lönen kanske..
 
Imorrn jobbar jag inte för då ska jag ligga och bli stucken av tatueringsnålen! Som jag längtat! Lägger väl upp en bild sen nån dag när jag har ork ;) Justja jag jobbar ju visst fast på kvällen ;) måste komma ihåg att vi stänger klockan 21.00 nu, så ja inte håller öppet till 22. ;) Skönt med tidig stängning faktiskt!
 
Annars då? Tänker försöka ta mig till NewYork i Nov för lite hälsapåande! Hos kompisar och min värdfamilj :) skypade med barnen och den nya babysittern i förrgår och dom var så söta! Saknar dom faktiskt! Pojken har börjat prata skitamycket.. han var aldrig tyst! Stackars E som alltid pratat mest annars ;)
 
Här har vi utsikt över Storuman!