Freitag

Och så var helgen här - skönt! Får vila mig 2 dagar så jag ska orka med å underhålla rosenknopp i 2veckor! 
Idag har jag inte slitit alltför hårt vilket jag tycker att jag förtjänar! Tog barnen till skolan. Var ledig i 3h så jag postade nå brev och gick en lång mysig promenad i solen. Sen gav ja barna lunch och pysslade lite mer halloweenprylar! Helkul! Dagen avslutades med balett för E och lekparken med R. Jag slutade för ca 40min sedan å ja ha hunni äta och ligger nu och väntar på Bianca och Lea för vi tänkte ha filmkväll :) Jag fick brev av mormor idag så ska köpa brevpapper så vi kan brevväxla på allvar! Annars gå ju inte det här! ;) 

Påtal om bananer! Igår så har jag varit i USA i 4 hela månader..?!!? Helt sjukt vad tiden går fort. Skrämmande! E sa imorse att hon kommer sakna mig när jag ska åka hem och gå på college. Så jag sa att det är ju jättelänge kvar och vi har så mycket att göra innan dess! Vilket jag har rätt i men ska man lyssna på vad alla andra säger så går året skitfort! Så de ä lika bra å göra så mycket som möjligt innan de ä försent! 
Hoppas på fint väder imorgon så jag kan gå en skogspromenad! Får låtsas att Älli kutar bredvid och jagar ekorrar. Bara för att jag saknar min bästa vän. Sådär jättemycket. 
Bananamuffins med chocolatechips!
Kreativt! Gjort utav tops!