Long Island

Morsning korsning kamrater!
 
Efter att ha haft över 30+ i stort sett nästan varje dag sen jag komme hit så frös jag igår när det var 22+.. Kul att se hur fort man blivit bortskämd med vädret! I förrgår så tickade klockan för första månaden hos familjen. Tiden går sjukt snabbt?! Känns som jag nyss kommit hit :o Iaf så har jag än så länge utforskat New York City lite mer, träffat en hel drös med schyssta typer, tränat, ätit glass, cupcakes och annat sliskigt amerikanskt. Inte bra. Men när ja ha provat de mesta blire å lägga om dieten så man inte kommer hem som en sumobrottare. Har ju trots allt ett par månader på mig att återställa mig till det bättre. ;) Längtar nå guds förbannat till hösten när jobbschemat är fast och tiderna är samma i stort sett varje dag. Så man kan joina gymmet och vara där när man är ledig mitt på dagen osv. Så man tjänar på de pengar det kostar att vara medlem där. 70dollar (ca 500kr) /mån. D Y R T ! Om man är studerande får man det mycket billigare och är jag inte helt ute och cyklar så är jag faktiskt studerande. Har ju studentvisum och allt?! Måste undersöka saken vidare..
 
Igårnatt kom vi hem från Bridgehampton och Easthampton där vi hälsat på nåra kompisar till Kate och Doug. Åkte dit på lördag fm och vädret sög så det blev en dag vid poolen som förövrigt råkade vara på baksidan huset (!!) samt lek och skoj med de 6barnen som jag och den andra au pairen skulle sitta barnvakt för på lördakväll. Och den andra au pairen var den skönaste tjejen jag träffat. Vi klickade på en gång - så jävla roligt! Till det bättre så var det ju en svensk tjej från Småland. Görbra! Hennes värdfamilj bor i Colorado och dom var på sommarsemester nu bara så när dom återigen är i Colorado så ska ja åka dit! Fjällvandra och massa annat skoj! Taggar!! Sen hann vi ju planera att vi ska tågluffa genom Europa sommar 2016. Haha vi ser väl vad det blir med den saken ;) Söndagen spenderades på stranden hela dagen med att bada i havet och rida på vågorna. SKITROLIGT!
Efter stranden lämnade vi Bridgehampton och begav oss längre ut på ön där vi sku äta middag hos några andra kompisar. Dom hade ett strandhus med den fetaste utsikten. Man såg över till Connecticut när solen hade gått ner och det var så underbart vackert med alla segelbåtar man såg i horisonten. Jag njöt varje sekund. Att maten smakade helt fantastiskt gör ju inte saken sämre. Med en utsikt som man bara gapar över. Bra helg!
 
Nu ligg jag i sängen och ha nyätit frulle. Ser på En Ängels Tålamod oxå. Minnen bara sprudlar i kroppen. Fan vad jag saknar allt som fanns när man var liten. Jag saknar alla där hemma i Sverige. Önskar ni kunde vara med och se allt jag får se! Men det får ni ju nästan med de bilder jag lägger upp! Nä nu ska ja se klart avsnittet och sedan fara ut och springa en sväng. Långdistans eller intervaller är frågan. Återstår att se.
 
So long suckers!