Julen

Ja vad ska man säga om den amerikanska julen då? Skitmånga presenter, kaos, noll snö, plusgrader och besvikelse till mat... Till jullunch fick vi typ omelett och nån slags skinka som smakade bränd bacon. Sen till middag fick vi potatis i ugn, stek, broccoli och bröd. Hade för höga förväntningar tror jag så är lagomt besviken. Tror det är olika i olika familjer oxå vad man äter men nått typiskt julbord har dom icket.. Förutom maten så var det en bra dag. Jag fick en hel drös med klappar faktiskt, av fastrarna, farmorn, mostern och mormorn å morfarn. Och det trodde jag inte. Så blev glatt överraskad! En sak är då klar - aldrig, aldrig jag tänker vara borta från Sverige under kommande jular. Tacka vet jag snö, kyla och JULMAT! Sen mormors feta godisskål är ju inte helt fel heller :)

Både igår och idag har det varit strålande sol och 10+. Underbart. Skulle kunna vara ute och gå hela dagen bara för att det är så fint väder!:) Igår morse vaknade vi ju i New Jersey och jag for å gick en prommis och det var så olikt jämfört med här i Larchmont! Glest mellan husen och det var stora feta hus också!, det kändes som att jag var och gick i florida någonstans fast med lite mer kläder på. Jätteläskig känsla. Annars med vädret och så så är det typiskt svenskt vårväder, soligt men halvkallt, dofter av brasor och bensin och det känns bara allmänt som påsklov. Känns surt att ha vårkänslor eftersom snart kommer väl snön och kylan. Aja bara att njuta varje dag helt enkelt! 

Som det ser ut nu så är jag kanske ledig på nyår. Bara att hålla tummarna! Får se vad alla andra au pairer tänker göra. Tänker då inte åka in och titta på när dom släpper bollen på time square. Har hört att går man innanför inhängnaderna så får man inte gå ut därifrån, så folk tar på sig blöjor eftersom det inte finns möjlighet till toalettbesök. Sjukt.. 

Ett hus till salu med 5 sovrum och 5 badrum. Stor tomt oxå. Kanske skulle ha slagit till? ;)
Hängde i Sverige nåra sekunder också! 
Ett megahus här i Larchmont! 
Och ett annat speciellt hus. Ser ut som en borg.