Maj maj måne

Tjenixen! KAN NI FATTA ATT DET ÄR MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR AV MITT ÅR HÄR BORTA?!? Känns som jag nyss skrev mitt första inlägg här på bloggen om att det bara var en månad kvar tills jag skulle flytta hit å nu ska jag snart flytta härifrån?! Overklighet igen. När man kommer hem lär det väl kännas som att man aldrig varit här.. 

Ellie har ju hunnit fylla 5 år också! Stora tjejen! Såklart fick hon en frozen tårta på sin dag. Jag gjorde plättar till frukost för att vara extra snäll med na;) sen gav jag en bok hon kan pyssla i :) 

Iallafall så var EDC en upplevelse utöver det vanliga! Vissa var lite för lättklädda och vissa för utspökade enligt min åsikt men det gick ju ändå. Sjuuukt mycket folk när de mer kända DJsen lirade. Vilken känsla det var ! Helt underbart!! Träffade mycket roligt folk och blev några tusenlappar fattigare.. Igen ;) Samt var det stekande sol både lördag och söndag så fick mig en fin fin bränna! Använde faktiskt solkräm mamma så klaga inte!! Hade hotell med Alicia också och hotellfrukost var ett stort plus i kanten. Provade även på Uber vilket är en slags "taxi". Fick gratis resa 3 av 4 ggr med hjälp av promo-koder. Helt ok! 
På söndagnatt vid 1 kom vi hem. Var bara tur jag inte jobbade förrän kl 11 på måndagen för jag var helt död. Behövde bara jobba 2h så det var skönt! Slappade å gick en lång promenad med Louise. Sen så joinade Linn å vi for å satte oss vid vattnet och cpade oss. Mina roliga kompisar som jag snart skiljs ifrån :/ sorg! Tur vi bor i samma land iaf så det är enklare att kunna träffas! Sen tisdag jobbade jag 10h stumt utan rast eller ro. I onsdags så hade jag min sista PT och jag började inte jobba förrän 12 på dagen heller. Chillpill! 
Idag var en vanlig dag med jobb gym å mat. Hade Alicia å hennes värdbarn över på en playdate där vi invigde den nya slip-and-slide-vattensaken. Uppskattat av barnen i värmen :) jobbade tills 8.45 ikväll å nu ligger jag i sängen och känner lugnet. Ska ta reda på lite saker inför resmånaden och sen sova! :) 
På lördag ska jag deltaga i ett party run så lär bli sen hemkomst på lördagnatt med. Tur jag inte jobbar på söndag iaf så man får sova! Är iaf jättetaggad! Har varit mycket här i maj som man har gjort så tiden har gått dubbelt så fort känns det som :) knät jävlas inte lika mycket heller så börjar försöka göra lite smått med benövningar för att mjuka upp det :) känns bra!!! 
Godnatt kompisar ! 
Louise springer när kortet tas så det är därför hon ser så rolig ut ! ;) haha ❤️