300 dagar

Har varit över 300 dagar i USA nu! Med det sagt är det exakt 8 veckor tills Gustav står i NYC å vi ska resa en hel månad här i staterna! Ska bli så kul! :) Allting är bokat och klart oxå!!!
I helgen så följde jag med familjen på ett walk för att stödja cancer och efteråt fick vi barbeque hemma hos farbrorn. Blev avsläpp hemma hos Linn så hängde med henne ett tag. Vi chillade å raggade runt innan vi försökte hitta någonstans att äta mat. Den 4de restaurangen vi gick in på var den enda som hade ett ledigt bord så vi var nådigt less haha! Fick med oss Louise oxå ! Vi spelade biljard efteråt :) en bra lördag! Igår söndag så packade vi bilen och for och haikade - i ett naturreservat som heter BearMountain. Bara 1h körning så det var helt okey. Jag fick låna bilen så det var schysst av mina värdföräldrar!:) det var en mysig dag för vi hade tagit med oss fika som vi njöt av i solen på bergets topp. Med utsikt över NYCs skyline! Jag tror att vi alla tre längtar hem nu till skogen å Sverige! Vi lämnar ju Larchmont ungefär samtidigt oxå så man taggar typ varandra! ;) 
Har inte tittat på kalendern så noga så fick en chock när jag såg att jag bara har 2 oplanerade helger kvar att åka in till city ?! Alla helger i maj utom 8-9de har jag inbokade evenemang - partybåt, aupairkryssning, housefestival och partyrun! Sen i juni är det bara 2helger jag är "ledig" och den 3de har den nya aupairen kommit så då blir det väl att hänga med henne å hjälpa henne komma igång! Shit! Inte länge kvar nu och det gör mig så glad! Vill verkligen hem nu och fortsätta med mitt gamla/nya liv!